Priznanja Vesti za najbolje na estradi u 2010.

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanja "Vesti" za najbolje na estradi u 2010.

U beogradskom dopisništvu "Vesti" uručena su tradicionalna priznanja "Vesti" za najbolje na estradnoj sceni u 2010. godini.

U našu redakciju stigla je Ana Nikolić u pratnji brata i menadžera Marka, ali i televizijskih kamera. Kako je objasnila, TV Prva snima emisiju Ekskluziv, pa ih je povela da zabeleže uručenje nagrade koja njoj mnogo znači.

Obučena u jednostavnu, ali elegantnu crvenu haljinicu, diskretno našminkana Ana je plenila šarmom, dok je njen brat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gledao na sat objašnjavajući da imaju gomilu ugovorenih obaveza za taj dan. Kako je priznao, nije lako sarađivati sa sestrom, jer je perfekcionista kada je posao u pitanju i vrlo zahtevna.

- Volim i poštujem nagrade "Vesti", zato što su realne i odražavaju stanje na terenu. Recimo, pesma "Mišo moj", koja je proglašena za hit godine po glasovima vaših čitalaca, zaista je izuzetno tražena. Na nastupima na zahtev publike moram da je pevam po nekoliko puta za veče - rekla je Ana.

Njoj se ubrzo pridružila Dragana Mirković (najbolja pevačica narodne muzike po izboru čitalaca "Vesti") koja je samo nekoliko sati ranije doputovala iz Beča, a sa sobom je povela ekipu Televizije DM SAT da zabeleži uručenje nagrada. Iako je uspela da "ukrade" samo četiri sata za spavanje, bila je vesela i raspoložena. Otkrila nam je kako napreduje sređivanje dvorca koji su njen suprug i ona kupili u okolini Beča.

- Veliki je to i zahtevan posao jer želimo da sačuvamo autentičnost građevine. Istorija ovog dvorca je fascinantna i svaki dan saznam neki nov i zanimljiv detalj. Moram priznati da još uvek ne mogu da verujem da ćemo živeti u dvorcu za koju godinu - priča Dragana. Ona je s ponosom otkrila da su njen sin i ćerka naledili njen muzički talenat, vredno uče i vežbaju - Marko svira klavijature, a Manuela gitaru.

Zbog snega i leda koji je okovao veći deo zapadne Evrope i paralisao avionski saobraćaj, iz Danske nam se javio Boban Rajović uz izvinjenje da ne može stići na uručenje nagrada u našu redakciju, pa je umesto njega priznanje za hit godine za pesmu "Gromovi" preuzela Dragana Mirković, koja je s njim i snimila ovaj duet.

Zbog ranije ugovorene svadbe u Beču, Radmila Manojlović (pevačica godine po izboru kolega) svoju nagradu je dobila dan ranije. Presrećna, pozirala je sa priznanjem "Vesti", kao i Alen Ademović koji je nagradu dobio za pesmu "Kruška".

Zbog brojnih obaveza, sa Goranom Bregovićem i njegovim Orkestrom za svadbe i sahrane, Alen je u Beograd došao nakratko, pa smo mu priznanje uručili u pauzi snimanja Grandove emisije.

Najtužniji bio je Saša Kovačević, koji je zbog bolesti i visoke temperature danima bio prikovan za krevet, ali je obećao da čim malo ozdravi doći će po svoju nagradu u našu redakciju.

Poslovne obaveze sprečile su i Željka Joksimovića i Acu Lukasa, koji je u isto vreme imao konferenciju za medije povodom humanitarnog koncerta u Beogradskoj areni za građane Kraljeva, pa mu je priznanje "Vesti" naknadno uručeno.

Sa zakašnjenjem u našu redakciju stigao je Nikola Rokvić, pevač godine po izboru čitalaca, koji nam je otkrio detalje iz rijaliti šou programa "Survajver". Avantura na pustom ostrvu donela mu je ljubav sa manekenkom Bojanom Barović, ali i desetak kilograma manje, pa izgleda bolje nego ikad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.