Pristaje na sve radi opstanka - Krofakov pakleni PLAN OSVETE totalno razotkriven: Procurele informacije SPOLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 09:00

"Pristaje na sve radi opstanka" - Krofakov pakleni PLAN OSVETE totalno razotkriven: Procurele informacije SPOLJA

Ključna osoba dala je svoj sud.
Otac poznate učesnice rijalitija Maje MarinkovićRadomir Taki Marinković prokomentarisao je potencijalnoj vezi između svoje ćerke i njenog cimera Stanislava Krofaka.
Njihova bliskost privukla je pažnju publike, a on je izneo svoj sud po pitanju odnosa Maje i Stanislava, ističući da nema ništa protiv podrške koju im pružaju fanovi.
Ipak, Taki navodi da je njegova naslednica najavila da će ostati sama do kraja rijalitija, te da je on prezadovoljan zbog toga.
- Ništa ja nemam protiv, samo neka fanovi to guraju, moja ćerka je rekla da će ostati sama do kraja i da je ne zanima nikakav odnos, iskreno ja sam prezadovoljan zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.