Prisni zagrljaji i poljupci na setu: Aco Pejović i Edita Aradinović najavljuju novi duet (FOTO)

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2024, 11:05

Prisni zagrljaji i poljupci na setu: Aco Pejović i Edita Aradinović najavljuju novi duet (FOTO)

Društvene mreže su eksplodirale nakon što je Edita Aradinović podelila niz fotografija na kojima se vidi kako uživa u prisnim zagrljajima sa Acom Pejovićem. 
Dok su fanovi još uvek u neverici, već se spekuliše da njih dvoje spremaju nešto veliko. Set fotografija koje je Edita podelila je sa snimanja spota za pesmu "Blud i nemoral", koju su snimili pre pet godina, ali to je dodatno produbilo nagađanja, da ove dve velike zvezde pripremaju novi duet.
View this post on Instagram
A post shared by едита (@editaaradinovic)
Pevačica je uz fotografije objavila kratku poruku: "We are ready", što je dodatno podgrejalo uzbuđenje i spekulacije o novom muzičkom duetu....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.