Pripremu za prvi razred plaća preko 5.000 evra: Ana i Rasta upisali ćerku u ovu poznatu predškolsku ustanovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 13:40

Pripremu za prvi razred plaća preko 5.000 evra: Ana i Rasta upisali ćerku u ovu poznatu predškolsku ustanovu

"Reper će snositi troškove."

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, i njegova bivša suprugra, pevačica Ana Nikolić upisali su svoju naslednicu u vrtić Ljubivoja Ršumovića u Sopotu, a za ćerkino obrazovanje će, za godinu dana platiti 5.500 evra.

Iako su pojedini mediji preneli da je Ana upisala ćerkicu u vrtić, to navodno nije istina, jer su, kako kaže izvor blizak njima, reper i pevačica zajedno odabrali najbolju predškolsu ustanovu za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mezimicu.

- Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ćerku. Njih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on mezimici plaćati skolovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati - rekao je izvor.

Upravo to znači da Rasta snosi troškove predškolske ustanove koja je jedna od najboljih u našoj zemlji i to će ga za godinu dana koštati malo više od 5.000 evra.

Inače, ovim povodom se oglasio i Ljubivoje Ršumović koji je poručio sledeće:

- Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet... - priča pesnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.