Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam mora da radi, a celu platu da pokloni

Britanski princ Vilijam je jutros došao na svoje novo radno mesto u hitnoj pomoći. Vilijam će kao pilot helikoptera hitne pomoći odgovarati na pozive od saobraćajnih nesreća do srčanih napada, na području istočne Engleske.

Tokom prvih nekoliko meseci Vilijam će imati po četiri radna i slobodna dana, a smene će trajati devet i po sati. Kasnije će njegov posao morati da se usklađuje sa kraljevskim dužnostima. Na početku prvog radnog dana na novom poslu, princ Vilijam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je rekao da je nervozan, ali i uzbuđen. Vilijam će svoju platu donirati humanitarnoj organizaciji.

Britanski princ je prethodno bio pilot helikoptera za spasavanje i potragu u jedinici Kraljevskih vazduhoplovnih snaga na ostrvu Vels.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.