Izvor: Svet, 07.Apr.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Džordž je iz dan u dan sve slađi: Na koga liči sin Kejt i Vilijama?!

Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, uslikana je danas kako u naručju nosi 8-mesečnog sinčića, princa Džordža, na vojnom terminalu u Velingtonu, tokom dolaska na Novi Zeland. Ovaj predivni par pratio je i vojvoda od Kembridža, Vilijam. Tokom naredne tri nedelje, kraljevski trio posetiće dvanaest gradova na Novom Zelandu i u Australiji, prisustvovaće i trci jahti u [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski kraljevski trio doputovao na Novi Zeland

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2014

VELINGTON - Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i njegova supruga Kejt, u ponedjeljak su izašli iz aviona s princom Džordžom u naručju, na početku trosedmične posjete Novom Zelandu i Australiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na koga princ Džordž više liči - mamu ili tatu?

Izvor: B92, 07.Apr.2014

Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton započeli su kraljevsku turneju po Australiji i Novom Zelandu, a paru se pridružio i maleni princ Džordž.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.