Princ Čarls i Kamila ZAUVEK NAPUŠTAJU Britaniju zbog princa Viliama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

Princ Čarls i Kamila ZAUVEK NAPUŠTAJU Britaniju zbog princa Viliama?

Nezamislivo bi moglo da se dogodi.

Sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls proveo je duže vremena čekajući da postane kralj Velike Britanije od bilo kojeg naslednika krune u istoriji te države.

Sada dobro obavešteni izvor sa dvora tvrdi kako je Čarlsu i njegovoj supruzi Kamili Parker dojadilo da čekaju na krunu i kako nameravaju da se trajno presele u Italiju, i prepustite princu Vilijamu krunu jednog dana kada kraljica Elizabeta umre ili odstupi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa trona.

A post shared by 𝕳𝕽𝕳 𝕻𝖗𝖎𝖓𝖈𝖊 𝕮𝖍𝖆𝖗𝖑𝖊𝖘 👑 (@hrhprince.charles) on Apr 9, 2020 at 1:09am PDT

Čarlsovu veliku želju da živi u Italiji otkrila je još 1995. godine njegova tadašnja supruga, princeza Dajana, u jednom inervjuu.

Dajana je u tom intervjuu rekla kako misli da će se Čarls i njegova tadašnja ljubavnica Kamila preseliti u Italiju, umesto da Čarls postane kralj jednog dana. Otkrila je kako njen suprug želi da poseduje farmu u Toskani i kako je spreman da ostaviti Dajanu u Britaniji da sama odgaja i priprema Viliama za ulogu kralja. U istom intervjuu spomenut je i izvor s dvora koji je rekao kako Dajana veruje da Čarls nikada neće postati kralj.

A post shared by 𝕳𝕽𝕳 𝕻𝖗𝖎𝖓𝖈𝖊 𝕮𝖍𝖆𝖗𝖑𝖊𝖘 👑 (@hrhprince.charles) on Feb 13, 2020 at 6:16am PST

I tako je danas, 25 godina kasnije, tvrde strani mediji, princ Čarls je napokon odlučio da realizuje svoju dugogodišnju želju.

- Kraljevska porodica ga ne bi krivila ako se preseli zato što su se Viliam i Kejt dokazali sposobnim da preuzmu titulu kralja i kraljice. - tvrdi izvor sa dvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.