Priložio nove dokaze: Lazukić Natašu tužio za ucenu

Izvor: Tracara.com, 03.Jul.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priložio nove dokaze: Lazukić Natašu tužio za ucenu

Juče se održalo saslušanje Lukinog i Natašinog slučaja Arhiva Juče se održalo suđenje Luki Lazukiću zbog nasilja nad suprugom Natasom Bekalac. Kako saznaju domaći mediji, Lazukić je zajedno sa svojim advokatskim timom zahtevao da njegova bivša supruga bude podvrgnuta pshijatrijskom veštačenju, a podneo j ei krivičnu prijavu protiv nje zbog ucena. ”U navodnom izlaganju, Lukini advokati su tražili da Nataša ide kod psihijatra imajući u vidu njene ranije odnose sa muškarcima. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su naveli, ona je histerična, narcisoidna i sklona manipulacijama’’, otkrio je izvor za Alo, pa dodao: ‘’Oni su priložili materijalne dokaze kojima potkrepljuju svoje tvrdnje, a jedan od njih jeste i snimak svađe koju je Nataša imala sa Sergejom Trifunovićem pre nekoliko godina kada mu je u emisiji rekla da jede govna’’, priča izvor. On je podneo i još jednu prijavu protiv pevačice i to zbog ucene, tvrdeći da mu je slala mejlove u kojima mu je pretila. ”Kako je ispričao sudiji, bivša žena mu je poslala mejl u kojem je napisala da će ga uništiti preko medija, te da iza sebe ima moćne ljude’’, rekao je izvor. Inače, IT stručnjak je tokom saslušanja rekao da se ne oseća krivim, da je Nataša sve izmislila i da ga lažno tereti.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Lazukić se nada da će sud poverovati u njegovu priču da je Nataša Bekvalac luda!

Izvor: Svet, 03.Jul.2018

Pop zvezda Nataša Bekvalac juče je izašla sa suđenja Luki Lazukiću zbog porodičnog nasilja koje je počinio nad njom pre dva i po meseca, samo 40 dana nakon što mu je rodila ćerku Katju.. Bekvalac nije želela da sluša izlaganje čak pet Lukinih advokata.. Kako smo saznali, glavna odbrana Luke...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.