Priložiću ceo snimak na SUDU - Asmin OTKRIO šta se dešavalo u hotelskoj sobi: Tvrdi da je Sita OVO tražila od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 08:33

"Priložiću ceo snimak na SUDU" - Asmin OTKRIO šta se dešavalo u hotelskoj sobi: Tvrdi da je Sita OVO tražila od njega

On je sada izneo nove detalje u javnost.

Asmin Durdžić oglasio se nakon poslednjih novosti o njegovom porno snimku, koji je prema najnovijim saznanjima nastao u sobi jednog poznatog prestoničkog hotela.

Asmin je odgovorio i na navode da je na klipu s muškarcem, a otkrio je i nove detalje koji će šokirati naciju.

- Nisam dobro. Kako da bude budem dobro kad sam čuo ovakve gluposti da sam bio sa muškarcem?! Taj snimak je nastao pre dve godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja nisam dao medijima taj snimak. Sita je odmah dala izjavu nakon toga, to mi budi sumnju da ga je ona možda i poturila u medije. Ona neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložiću snimak na sudu, pa ćemo videti sve. Zna Sita da nije u pravu, ona nema para za advokata, njene priče su šuplje... - kaže Asmin za Pink.rs, a u kakvom su odnosu sestre Ahmić bile tada kad je nastao pomenuti snimak, poručio je sledeće:

- Sita i Aneli nisu pričale do ulaska u Elitu. One nemaju odnos kao dve sestre, samo se svađaju, sad se odjednom slažu. Aneli je rekla da ulazi u Elitu, pa su se pomirile, jer je ona Siti obećala deo novca od učešća - tvrdi Durdžič i otkriva da mu nije smetalo što je bio uporedo sa dve sestre, kao i da je u hotelu pored njega i Site, kako tvrdi, bio i njegov drug, ali i još jedna devojka.

- Nije mi smetalo tada. Ona je mene molila da završim u nju, ja u šoku. Onda je moj drug bio tu i rekao da ona meni plati. S nama su u hotelu bili drug i još jedna devojka - poručio je Asmin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZNEO ŠOK DETALJE Asmin tvrdi da je imao INTIMNE ODNOSE sa sestrom Aneli Ahmić: "Imam ceo snimak, bili smo u hotelu"

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Bivši muž starlete i učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, nedavno se našao u centru skandala kada je u javnost isplivao njegov intimni snimak na kom tvrdi da je imao intimne odnose sa sestrom svoje bivše.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.