Prijovićkina majka ŠOKIRALA izjavom o SARADNJI SA ĆERKOM: Obuzeta emocijama posle nedavnog koncerta OVO je odlučila

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:44

Prijovićkina majka ŠOKIRALA izjavom o SARADNJI SA ĆERKOM: Obuzeta emocijama posle nedavnog koncerta OVO je odlučila

Pošto je atmosferu podigla do maksimuma pevačica Aleksandra Prijović otišla je na pauzu, a njena majka je podelila prve utiske.

Pevačica Aleksandra Prijović je sinoć nastupala u Osjeku, a za koncert se tražila i karta više. Kako je njena porodica uvek sa njom, na svim koncertima i nastupima, ni ovog puta nije bilo drugačije.

Podrška koja je iza pevačice išla bio je njen suprug Filip Živojinović, sin Aleksandar, kao i njeni baka i deka. Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, vrlo rado je pričala o oduševljenju koje je osetila posle koncerta i tome koliko je ponosna na ćerkin uspeh.

Borka je veselo zapevala deo pesme "Psiho" čime je zasmejala novinare i pokazala koliko odiše pozitivnom energijom posle ćerkinog nastupa.

- Ponosna sam, preponosna, najsrećnija sam majka na svetu. I zbog nje i zbog mog unuka kojeg volim trenutno najviše na svetu - rekla je Borka.

- Emocija konstantno ima. Suzdržavam se koliko god mogu da ne bude da stalno plačem, ali to su suze radosnice, pa ljudi će razumeti - dodala je ponosna majka.

Na pitanje novinara da li bi snimila zajednički duet sa ćerkom odgovorila je:

- Ja bih volela, ali eto, još je sve to pod jednim velikim upitnikom. Opet mislim da ne pevamo isti žanr muzike, tako da je bolje da svako ide svojim putem - počela je ona.

- Nikad se ne zna, ustvari. Daj Bože da to bude, možda se i pokaže odlično - ubrzo je dodala.

Bonus video:

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.