Prijovićkin stajling vredi ČITAVO BOGATSVO - Zapalila scenu u KROKODILSKOJ koži, fanovi oduševljeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 13:55

Prijovićkin stajling vredi ČITAVO BOGATSVO - Zapalila scenu u KROKODILSKOJ koži, fanovi oduševljeni

Zasijala je na sceni!

Aleksandra Prijović održala je sinoć svoj prvi, od tri rasprodata koncert u Nišu, i potrudila se da zaseni stajlingom.

Pevačica je napunila halu Čair, u kojoj su se čule pesme poput "Dam dam dam", "Totalna anestezija" i druge, a mnogi nisu ostali ravnodušni na Prijine odevne kombinacije.

Dok je u Beogradu mahom nosila komade sa potpisom Aleksandar Mekvin, Aleksandri Prijović je prošle noći, na prvom koncertu u Nišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od skupocenih kombinacija bila od čuvene kuće Versaće.

Reč je o crnoj mini haljini čija je cena na zvaničnom sajtu brenda "Versaće" 4.750 dolara, odnosno 4.433 evra.

Čizme su takođe bile od crne kože sa "kroko" motivom, a cena im je 2.025 dolara, odnosno 1.890 evra.

Na sebi je imala i "Versaće" kaiš od 550 dolara, odnosno 513 evra. Sve ukupno, ova tri komada koštala su Aleksandru 6.836 evra, odnosno 801.000 dinara.

Podsetimo, Aleksandra je održala uspećne koncerte i rasprodala karte širom Balkana. Sledeći na redu su spektakli u Hrvatskoj, a kako će izgledati, ostaje da sačekamo i saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.