Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijovićka uzvraća udarac: Evo šta je poručila Filipovoj sestri (foto)

Kada je čula da je jetrva izjavila da je ”seljančura”, pevačica je odmah rešila da joj odgovori i to putem društvenih mreža.

Sestra Filipa Živojinovića komentarisala je izgled Aleksandre Prijović i rekla da ona nije najbolja prilika za njenog brata, a potom i da njihova veza neće dugo da potraje.

Ona je to rekla u jednom restoranu u razgovoru sa prijateljicom, a ubrzo se ta njena izjava pojavila u medijima.

“Realno, Aleksandra nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za Filipa, bila je smešna dok se nisu upoznali. Sad se malo dovela u red, ali pre je bila klasična seljanka. Mislim da to neće dugo potrajati, njih dvoje nisu jedno za drugo! Filipu ne treba pevačica, već neka ozbiljna devojka koja ne radi svaku noć i vrcka u minićima po klubovima”, rekla je Filipova sestra, a preneo Kurir.

Pevačica je danas na svom Instagram profilu odgovorila na ovu prozivku.

“Ljudi ti pričaju iza leđa iz tri razloga: Kada su ispod tvog nivoa i ne mogu te dostići, kad nemaju ono što ti imaš, kad te pokušavaju kopirati, a ne ide im”, piše na fotografiji.

Izjavu Filipove sestre Aleksandra nije želela da komentariše za medije, piše pink.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.