Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijovićka se javno obratila Filipu i poručila mu sledeće…

Aleksandra Prijović u poslednje vreme nije imala nikakvih obraćanja svom dečku Filipu Živojinoviću, bar ne na društvenim mrežama. A onda je iznenadila porukom da bi s njim do Meseca i nazad. Evo, pogledajte kako mu je iskazala ljubav. Aleksandra Prijović PRIZNALA ŠTA JE SVE OPERISALA! scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Prijovićka se javno obratila Filipu i poručila mu sledeće… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovako Goca Tržan uživa sa mužem i ćerkom

Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2017

Goca Tržan obožava da se provodi sa ćerkom i mužem. Oni su juče otišli na ručak, a evo kako izgleda srećna porodica. Goca Tržan odbrusila Žiki Jakšiću: Sram te bilo! (video) scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Ovako Goca Tržan uživa sa mužem i ćerkom appeared first on Scandal...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.