Prijavio slučaj policiji: Petar Strugar dobija pretnje da će mu ubiti dete i devojku

Izvor: Svet, 14.Mar.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavio slučaj policiji: Petar Strugar dobija pretnje da će mu ubiti dete i devojku

Anonimna devojka već mesecima proganja Petra Strugara, zbog čega je jedan od naših najboljih mladih glumaca odlučio da pomoć potraži u policiji.
Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je izvesna devojka počela da Petru šalje poruke u kojima ističe da želi da bude sa njim u vezi. Petar nije reagovao kod nadležnih organa sve dok nije došlo do ozbiljnih pretnji smrću.
“Obožavateljka je na kraju svega putem SMS-a pretila da će mu ubiti dete, ali i devojku ako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bude sa njom. Strugar je slučaj prijavio policiji i nadležne službe nabavljaju listinge kako bi proverili ko je vlasnik broja sa kojeg su mu upućivane poruke”, rekao je izvor iz policije za Blic.
Petar nije želeo da otkriva detalje, ali je potvrdio da je slučaj prijavio policiji.
Prijavljeno je, nemam komentar”, kaže Petar.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PAKAO PETRA STRUGARA! Nepoznata devojka preti da će mu ubiti dete, proganjanje trajalo MESECIMA!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Mar.2017

Glumac Petar Strugar prolazi kroz najveću životnu dramu, zbog nepoznate devojke koja mesecima proganja poznatog glumca!..Sve je počelo ljubavnim porukama koje je anonimna devojka slala Strugaru, a u kojima je isticala kako želi da bude sa njim u vezi, a da se slučaj zakomplikovao Petar je shvatio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.