Prijateljica za primer: Maskirana špijunirala drugaričin prvi sastanak! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljica za primer: Maskirana špijunirala drugaričin prvi sastanak! FOTO

Da prava prijateljstva postoje i da se formiraju u mlađim godinama, dokaz je jedna devojka koja nije želela da se njenoj najboljoj prijateljici desi nešto loše na prvom sastanku.

Kada je Doson Ubanks krenula na prvi sastanak sa jednim dečkom, nije ni slutila da će tvit, na kom je objavila dešavanja sa njega, postati viralan. Ne radi se o nekim srceparajućim izlivima ljubavi, već o tome šta je uradila njena najbolja drugarica.

Ona je maskirana došla u restoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gde je Doson imala zakazan sastanak, kako bi svojoj prijateljic “držala leđa” i bila tu ako nešto pođe kako ne treba. Stavila je crnu kapuljaču, tamne naočare i presmešne brkove, a nanela je i beli puder, tako da su ostali gosti mogli da pomisle da pred njima sedi Vendeta lično!

Doson naravno nije imala pojma da je prijateljica “špijunira”, a saznala je tek kada joj je ova poslala poruku u kojoj je pitala zašto ne jede to što je poručila. Preneražena devojka je u prvom trenutku sigurno bila iznenađena, ali joj je ubrzo stigla druga poruka “Pogledaj iza sebe“. Kada je ugledala svoju prerušenu drugaricu, ona je prasnula u smeh, tako da nije uspela da sakrije od dečka sa kojim je izašla šta se dešava.

Ovaj tvit sa slikama i opisom je dostigao veliku popularnost na tviteru, a evo kako je sve to izgledalo:

when your best friend wants to make sure your first date goes well pic.twitter.com/wtwDUH8gMI

— Dawsyn Eubanks (@presleighdawsyn) February 16, 2017

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.