Prijatelj ju je POKRAO Anita javno iznela šok tvrdnje i ponovo udarila na Matoru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 02:14

"Prijatelj ju je POKRAO" Anita javno iznela šok tvrdnje i ponovo udarila na Matoru (VIDEO)

Turbulencije u Beloj kući već mesecima ne prestaju, a Anita i Matora su posebno doprinele tome. Njihove svađe ne prestaju, a jedna o drugoj iznose prljav veš gotovo svakodnevno, što je bio slučaj i sada.

Prva sa kojom je voditelj Darko Tanasijević razgovarao u "Šiša baru" bila je Anita Stanojlović.

Ona je komentarisala pesmu koju joj je Jovana Tomić Matora pročitala na nominaciji:

- To je meni bilo jako ružno, a ona to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sama napisala, verujem da joj je Kačavenda pomogla. Ona pesma je bila baš za Anđela, ona mene nikada nije vređala kada je bila priča za Mateu, a od kako je Anđelo ušao uvrede ne prestaju, ona ne može da podnese to - rekla je Anita pa dodala:

- Ja jesam uradila to što ne treba, ali to se dešava svakog dana. Ja se borim sa njihovim komentarima, i to sam rekla Anđelu, a ona je mene nastavila da ponižava. Ona mene konstatno provocira, meni nije jasno to. Ona mene danima provocira kako ja nisam dobra majka, jeste ona prema Alekseju bila dobra, a li ona sve vreme priča loše o meni, a onda promeni priču - dodala je Anita.

- Kako je tebi sada kada ona koja zna tvoje dete dva meseca tako priča? - upitao je Darko.

- Nije mi prijatno, ali ja bih i nju mogla da vratim ako bih htela. Mnogi to misle, ali nema veze. Meni je bitno da ona ne koristi televiziju protiv mene dok se borim za starateljstvo. Imam ja njoj mnogo toga da kažem, a njoj je taksista podrška u studiju, to je dokaz da ona nema prave prijatelje. Jedan prijatelj ju je pokrao, meni je ta osoba pričala svašta o Jovani, o njenoj porodici, ja to nikada nisam rekla, a ona pljuje po mojoj, a šta mi da kažemo kada je ona bila samo dva ili tri puta kod svojih - rekla je Anita.

- Šta se dešava sa tobom i Anđelom? Večeras vam je poslednje veče u izolaciji? - upitao je Darko.

- Pada masaža ujutru, videćemo koja - rekla je Anita, pa je dodala da ona nema konkurenciju:

- Ne zanima me šta je ona rekla, ona meni nije konkurencija - dodala je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.