Prijatelj UBIJENE Noe Milivojev moli za pomoć: Molim vas, zagrljaj i razgovor mi je potrebniji više nego ikad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 13:06

Prijatelj UBIJENE Noe Milivojev moli za pomoć: "Molim vas, zagrljaj i razgovor mi je potrebniji više nego ikad!"

Svakodnevnim oglašavanje apeluje na javnost!

Porodica i prijatelji monstruozno ubijene Noe Milivojev i dalje ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja ih je zadesila.

Najbolji prijatelj nesrećne devojke Danijel Jaćimović svakodnevno se oglašava na društvenim mrežama i ističe koliko mu je teško što je ostao bez nje.

Koliko mu je teško, govori i poslednja objava na Instagramu u kojoj moli sve koji su je poznavali i pratili na TikToku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu se jave i pruže podršku.

- Molim vas ako ste poznavali Nou, javite mi se u DM, da pričamo o njoj, razmenjujemo uspomene i jednostavno da budemo podrška i uteha jedni drugima - počeo je on uz fotografiju sa Noom i dodao:

- Ja se borim kao lav, ljubav prema Noi me je nadahnula da pomeram brda i planine za nju jer je to zaslužila. Ali i mi lavovi patimo, ostajemo bez energije, teško nam je, ali sa osmehom čuvam uspomenu na nju i voleo bih da uradimo nešto lepo za Nou. Nije bitno kako je umrla, već kako je živela. Takođe, slobodno mi se javite u DM, zagrljaj, lepa reč, razgovor mi je potrebniji više nego ikad - napisao je on.

Podsetimo, Danijel pričao je o Noi i odnosu sa njenim dečkom koji je osumnjičen za njeno ubistvo.

- Nije pokazivao znake da je nasilan. Svaki put je bila srećna, kad je govorila sa njim, jedva je čekala da ga vidi. Pošalje poruku da dođe, ona odmah dođe, tolika je zaljubljenost bila, bila je spremna na sve. on joj je bio prva velika ljubav - istakao je Jaćimović Danijel, ali se osvrnuo i na ispovest Noine cimerke Marije.

- Njena cimerka je izjavila da je Ognjen video onaj gnusni snimak na TikTok-u i da je zbog toga on nju ubio, da bi ispao mačo u društvu. Ona misli da ga je društvo osuđivalo zbog toga. Oni su znali da su oni bili zajedno, pomirili su se sa tim, ali sigurno je nisu dočekali raširenih ruku. Taj snimak se pojavio malo pre njenog ubistva. Taj momak ju je maltretirao isto. Njena cimerka je izjavila da je Noa koristila narkotike, ona to nikada nije radila u našem društvu. Ona, drug i ja smo bili ta trojka, ta ekipa. On želi da ostane anoniman, ali je stvarno mnogo učinio za nju. Pomogao joj je da se smesti - dodao je Danijel.

- Ona je i ranije odlazila, ali se nikad nije dešavalo da se ne javi. Njoj je trebala pomoć, trebao joj je neko. 17. je poslednji put viđena. On je dva dana nakon njenog nestanka njenoj tetki napisao poruku da ga ne uznemirava i tužio je. To govori o tome kakva je to osoba - istakao je on za Informer TV.

Kako je istakao, Noa je i ranije trpela nasilje, čak i unutar LGBT+ zajednice.

- Mi smo mnogo voleli da se družimo, da putujemo zajedno, hteli smo da idemo na more, da živimo zajedno. Ja sam našao stan, imao sam plan da je odvojim od njega i da stane na noge. Ona nije zaslužila to. Taj monstrum joj je odsekao krila. Ona nije trpela nasilja samo od nepoznatih ljudi, već i unutar LGBT zajednice, koja je trebalo da je štiti. Iznosili su razne tračeve o njoj. U jednom klubu su je tukle dve transrodne žene, skidale periku, cepale odeću. Život nije bio blagonaklon prema njoj. Ja je znam dve godine, prošle je kroz razne faze. Tranzicija je pročela pre godinu, godinu i po dana, a hormone je pila poslednjih nekoliko meseci, to je uvod u operaciju. Promenila je dokumenta, ime - rekao je Danijel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.