Prija napravila SPEKTAKL u Osijeku i OBRATILA SE gradonačelniku Zadra, evo šta mu je poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:49

Prija napravila SPEKTAKL u Osijeku i OBRATILA SE gradonačelniku Zadra, evo šta mu je poručila

Otvoreno progovorila o zabrani nastupa u Hrvatskoj.

Pevačica, Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku i publici priredila spektakl.

Specijalni gost je na koncertu bio je Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru "Usne boje vina", a u jednom momentu, pred kraj koncerta, na binu se popeo i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme "Dam, dam, dam" i oduševio masu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Aleksandra je nakon završenog koncerta održala konferenciju za medije, gde se osvrnula na aktuelne natpise da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

- Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert - poručila je Aleksandra Prijović.

Podsetimo, u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Branko Dukić se ovim povodom oglasio, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za "Zadarski.hr".

Srbija Danas/Telegraf/Autori: J.G, A.Š/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.