Pričalo se da se razvodi jer joj je muž neveran! Ovo je prava istina!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Avg.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pričalo se da se razvodi jer joj je muž neveran! Ovo je prava istina!

Iako svi pričaju o tome da se razvodi samo godinu dana posle venčanja, jer joj je muž neveran, pevačica kaže da se njih dvoje samo smeju ovakvim pričama!

Pop pevačica Anabela Atijas poslednjih nekoliko meseci bila je na udaru domaćih medija kako krije da je njen brak sa sarajevskim biznismenom Andrejom Atijasom u krizi samo godinu dana nakon venčanja, te da joj je suprug bio neveran.

Ipak, pevačica je po dolasku u Beograd, gde je stigla sa ćerkicama Blankicom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Ninom, demantovala sve navode za emisiju "Premijera" i istakla kako je uvek iskreno pričala o dešavanjima u svom životu.

- Ja sam jednom u životu pokušala da objasnim da sam veoma iskrena. Nikada ništa nisam slagala. Kada sam raskidala govorila sam da je istina, kada sam se razvodila isto. Ne znam zašto ljudi očekuju da krijem nešto, jer ako nisu navikli od mene da iskreno govorim, ne znam od koga su - rekla je Anabela u emisiji "Premijera", a zatim je rekla da je bila rešena da se vrati u Beograd isključivo zbog posla jer se sve oko posla "vrti" u srpskoj prestonici, što je i izazvalo priče o razvodu.

- To je sve smešno, nas dvoje sedimo i čitamo... to može samo jedan bolestan mozak, koji tako živi, koji vidi u sitne detalje kako se neko ponaša, ima drugu, piše joj, koliko joj često piše.. to je bolesno, ne znam šta drugo da kažem - rekla je Anabela, koja je "bolesnim ljudima" nazvala one ljude koji izmišljaju priče o njenom braku.

Anabela se osvrnula i na napise da se znatno ugojila i da je trudna po četvrti put.

- Oprostite mi molim vas, nisam trudna, nego debela. Eto, ja žena sa 40 godina imam taj stomačić koji podseća na trudnički. Oprostite mi - rekla je kroz osmeh pevačica.

opera17/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.