Priča se da će BITI SVADBE KOMŠIJE otkrile OVE pikantne detalje o novom dečku Jovane Jeremić

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 17:22

"Priča se da će BITI SVADBE" KOMŠIJE otkrile OVE pikantne detalje o novom dečku Jovane Jeremić

Voditeljka uživa u novoj ljubavi, a ovo su manje poznate činjenice o uspešnom biznismenu.

Jovana Jeremić iznenadila je sve, kada je juče objavila slike gde je otkrila identitet svog 14 godina starijeg partnera.

Sada već svi znaju da je u pitanju moćni privrednik, Dragan Stanković, koji je uspeo da osvoji srce atraktivne voditeljke. Portal "Republika" se detaljnije pozabavio Draganom, te su se uputili put Begaljice, te saznali šta meštani pričaju o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom misterioznom biznismenu.

- On je pravi mali šećer bio, najlepša beba u komšiluku što se kaže, svi smo odlazili da ga vidimo. Ja ga znam još od kad se ispilio, vrlo je mio i drag. Znam za tu pekaru, mojim unucima svaki dan kupujem posebne pite, slatke, za doručak. On je jedan pravi domaćin, zaista nemam jednu ružnu reč da kažem - govori među prvim komšinicama za "Republiku".

- Nije što je naš, ali je najbolji! Svaki dan porodično dolazimo u pekaru, to je standardno. Za Jovanu nismo znali, ali nije da smo zatečeni, jer uz tako uspešnu ženu i ide ovako uspešan i požrtvovan mušakarac. Ako budete bilo svadbe kao što se priča, Bože zdravlja da se veselimo svi. On je stvarno porodičan čovek, vrlo pažljiv, ugođajan - priča meštanin Begaljice, pa dodaje.

- Sećam se, bilo je skoro, trebala mi je pomoć oko kuće nešto, izvodili smo radove, on je prošao tuda. Kad je video da smo u poslu, pitao me je da li nam treba pomoć. Meni je to oduševilo, jer u vreme kada ljudi gledaju sebe, gledaju svoju korist, on je prišao da nam pomogne. To govori koliko je on veliki čovek - rekao je još jedan komšija za pomenuti portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.