Previše POTRESNO... Janjuševa ćerka Kruna (10) se oprostila od prerano preminulog strica Mihaila

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 17:50

Previše POTRESNO... Janjuševa ćerka Kruna (10) se oprostila od prerano preminulog strica Mihaila

Srce će pući svakome ko vidi ovu scenu... Maleno biće se oprostilo od strica...

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

Njegova smrt, potresla je naciju, a kako mediji spekulišu, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem. Čitava porodica je neutešna, asada se od Mihaila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oprostila i njegova bratanica Kruna, Janjuševa kćerka.

Pored mnogobrojnih ožalošćenih, a na prvom mestu članova porodice, još jedno ime je izazvalo suze na licu mnogih.

U pitanju je malena Kruna, Janjuševa i Enina ćerka, odnosno Mihailova bratanica.

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

- Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji - poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa.

Ispred kuće u dvorištu smo zatekli parkiran auto, a roletne na pojedinim prozorima su spuštene, neke delimično, dok su druge skroz. Janjuša i Enu nismo videli, a u komšiluku vlada potpuni muk i tišina.

- Sahrana mog voljenog brata Mihajla biće sutra u 12h - napisao je Januš

Mihailo Janjušević biće sahranjen sutra u 27. 12. u 12h na groblju Dvorine u Prijepolju. Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na Kolovratu.

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.