Prevareni muž poslednji sazna: Haris Džinović oštro o bivšoj ženi: Otkrio nove detalje razvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 00:03

"Prevareni muž poslednji sazna": Haris Džinović oštro o bivšoj ženi: Otkrio nove detalje razvoda

Ipak, tvrdi da je iz svega izašao mnogo jači.
Proteklih mesec dana u medijima je odjeknula vest o razvodu popularnog pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović.
Njih dvoje su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Međutim, ipak su odlučili da stave tačku na svoj odnos.
Džinović, večeras nastupa u jednom beogradskom lokalu, a ekipa portala Srbija Danas, našla se na licu mesta i tim povodom porazgovarala sa popularnim pevačem.
Iako se tek nedavno saznalo da je Melina napustila Harisa, te da su uveliko i pred formalnim razvodom pevač je, ranije otkrio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.