Pretvorite svoj sto u tastaturu ili klavir iz pomoć ove sprave! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Dec.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretvorite svoj sto u tastaturu ili klavir iz pomoć ove sprave! VIDEO

Uz pomoć ove spravice svaku ravnu površinu možete pretvoriti u tastaturu ili klavir. Ona se zove "iKeybo" i predstavlja sve ono što nam je trebalo.

iKeybo je laserski projektovana tastatura koju možete namestiti da funkcioniše na raznim jezicima, u zavisnosti od toga koji vam je potreban. "Dugmići", uslovno rečeno, su okruglog oblika radi lakšeg kucanja, a uz pomoć aplikacije koju možete skinuti na vaš telefon, možete namestiti jačinu svetla tastature i da pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koliko vam je ostalo baterije, koja ide i do 10 sati rada, što je i više nego odlično.

Muzičarima će se posebno ovo svideti jer je možete pretvoriti u tastaturu klavira, što vam može olakšati rad u studiju.

Pogledajte u videu kako ona izgleda:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.