Pretužna sudbina zadrugara - otvorio dušu u Janjuševoj emisiji: Pao sam na glavu i sve se promenilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 22:24

Pretužna sudbina zadrugara - otvorio dušu u Janjuševoj emisiji: "Pao sam na glavu i sve se promenilo"

I Marko je zaintrigiran.

Gost u emisiji Marka Janjuševića Janjuša ''Jedan na jedan'' bio je Darjan Radomirović koji je otkrio nepoznate detalje iz svog života, koje do sada nije otkrivao.

- Možeš li reći svoje početke? - upitao je Janjuš.

- Imao sam probleme tokom rođenja. Rođen sam carskim rezom, zato mislim da sam čitav život željan pi*ke - kazao jhe Darjan.

- U kom si gradu rođen? - upitao je Janjuš.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U Pančevu. Posle pada na glavu, udisao sam vazduh iz rafinerije, nakon čega su moji roditelji odlučili da se presele u selo Banatski Brestovac - kazao je Darjan.

- Kako ti se dopada u ''Eliti''? - upitao je Janjuš'.

- Meni je ovde kao u banji. Meni se ovde ostaje, jako mi je lepo - rekao je Darjan.

- Ti si oženjen čovek, ali priznaj da bi ga nekoj cimerki rado šuknuo da možeš - dodao je Janjuš.

- Svaki bi muškarac, da se ne lažemo. Želja mi je da odem u Egipat, ovde mi je približno lepo kao da sam otišao tamo - rekao je Darjan.

- S koliko godina si otišao iz naše lepe zemlje? - upitao je Janjuš.

- Škola mi nije išla. Završio sam gimnaziju, napustio sam dva fakulteta. Moja majka je imala velika očekivanja, ali ja nisam imao želju. Pravio sam žurke, jedina želja mi je bila da pijem alkohol i da ljubim lepe devojke. Moj otac je vozio kamion, davao mi je celu dnevnicu i svoja kola, kako bih ja to radio. Kad sam uradio treći put po redu, odlučio sam da uzmem život u svoje ruke i nešto promenim. Počeo sam sam da zarađujem. Organizovao sam sam žurke i proslave. Nekad sam bio na vrhu, nekad na dnu. Nosio sam jako skupe košulje, a uzgledao je kao da nosim jednu te istu, jer su u pitanju bile iste boje. Kupio sam par različitih boja, a onda sam odlučio da krenem sa štednjom i letujem u Paraliji. Letovao sam tamo, tad je 89 evra bilo 10 dana na moru. Smeštaj je bio uračunat u cenu. Devojke su mi govorile da nisam lep, ali sam šarmantan. Crtao sam u svesci kako ću se obući sutra - kazao je Darjan.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.