Pretučena Tamara Đurić: NAPADNUTA ISPRED ZGRADE, završila u modricama

Izvor: Svet, 26.Jan.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena Tamara Đurić: NAPADNUTA ISPRED ZGRADE, završila u modricama

Tamara Đurić je po poznata odnosima sa opasnim momcima, a sada je upravo zbog nekadašnje veze sa muškarcem iz kriminalnog miljea napadnuta ispred zgrade i povređen joj je nos.
“Istina je da sam danima imala problem i ovim putem se izvinjavam ljudima iz zgrade na svim neprijatnostima koje su doživeli. Ne želim javno da navodim ime muškarca koji me je napao, započet je proces i to je jedino važno. Niko nije dužan da trpi posledice zbog nečijeg lošeg ponašanja i beskrajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi je žao ako su se ljudi uplašili”, rekla je Đurićeva, a piše Kurir.
Naime, žestok momak je tek izašao iz zatvora i došao je ispred Tamarine zgrade, galami, dozivao je, pretio, kao i šutirao sve pred sobom. Đurićeva je u papučama sišla ispred zgade da smiri mladića, ali ju je momak, po svedočenju komšija, uhvatio i povredio. Starleta je na sreću uspela da pobegne u zgradu.
svetsvet
The post Pretučena Tamara Đurić: NAPADNUTA ISPRED ZGRADE, završila u modricama appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.