Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić!

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2023, 11:08

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić!

Pretučena je Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić... Njih dvoje su započeli vezu van rijalitija, međutim, kako se čini, ne "cvetaju im ruže".

Nataša Šavija je zadobila teške povrede lica, a tvrdi da ju je pretukao bivši zadrugar Stefan Karić.

Naime, Nataša i Stefan su započeli vezu van rijalitija, međutim, kako se čini, ne "cvetaju im ruže".

Oni su se nalazili na svadbi u blizini Novog Sada, kada je došlo do incidenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji se nije završio samo verbalnim konfliktom.

Ona tvrdi da je Stefan pretukao i da su joj polomljene kosti lica, što je prijavila i policiji, a za sada ni jedan ni drugi se nisu oglašavali.

Policija istražuje slučaj i očekuje se hapšenje vionovnika, koji će se veravatno teretiti za nanošenje teških telesnih povreda.

Podsetimo, Stefanova bivša Misica je uplovila u vezu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, dok je on bar kratkrotrajno pronašao sreću pored Nataše.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Stefan Karić pretukao djevojku Natašu Šaviju

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2023

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.