Pretnje i uvrede u Parovima se nastavljaju: Dalila optužila Miljanu za krađu VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje i uvrede u Parovima se nastavljaju: Dalila optužila Miljanu za krađu VIDEO

Situacija u Parovima se ne smiruje, pa stalno pljušte nove pretnje i uvrede, pa je tako Dalila Moreno sinoć optužila Miljanu Kulić za krađu garderobe, a potom joj pretila da će joj glavu otkinuti.

Dalila Moreno i Miljana Kulić akterke su nove svađe u vili Parovi. Naime Dalila je optužila Miljanu da krade garderobu: - ''"Sve ono što imam u ormaru sam sama kupila, ja nisam takva da mi drugi kupuju i da prosim pare kao ti. To što ti mene pitaš koliko koštaju moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jakne i čizme da bi posle mogla da ih prodaješ, evo ja ću ti glavu otkinuti budu li mi falile majica ili gaćice jedne." Mirjana Praizović je stala na Dalilinu stranu i potvrdila priču da Kulićeva krade odeću učesnica.

Ni Miljana nije ostala dužna pa je uzvratila Dalili: - ''"Znam da si sama zaradila i znam kako si zaradila.." Na njihovu polemiku Mirjana je dodala da će od sada svakog dana biti pretres, jer niko od ukućana ne veruje Miljani, a pričaju i da je stvari slala svojoj majci, da bi mogla da ih prodaje.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.