Prestaje da peva! Drljača zbog zdravlja batali estradu

Izvor: Svet, 15.Nov.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestaje da peva! Drljača zbog zdravlja batali estradu

Znatno mlađa prijateljica Bore Drljače, Svetlana Tomić Cana kaže da stanje pevača nije naivno posle operacije.
Bora tvrdi da se odlično drži, a Cana je priznala šta Bora neće smeti da radi.
“Ja sam danas bila kod Bore, on je dobro, dobro je podneo operaciju. Operacija je prošla uspešno, ima dobrog doktora, on je ustao iz kreveta, on mozda čak i u ponedeljak izađe iz bolnice. Savetujemo mu da ostane tamo ipak još desetak dana jer u bolnici ima neophodnu negu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Treba da mu skinu konce, rana lepo zarasta. Počeo je da jede danas, ustao je iz kreveta”, kaže ona i dodaje da je Bora samo hteo da ode na kontrolu bubrega.
On jednom godišnje ide na kontrolu, otišao je na kontrolu bubrega, budući da mu je ranije zbog tumora odstranjen jedan bubreg, bio je na skeneru i ustanovili su mu tumor na debelom crevu. Nije naivno to, ali nije ni strašno. On jedva funkcioniše sada, neće raditi, zvali su ga na nastupe, ali on ne želi da nastupa, ići će samo na snimanja novogodišnjih programa.”








View this post on Instagram















MALA CANA I STARI VUK GOSTOVANJE NEDELJNO POPODNE BN TV
A post shared by Drljaca Borislav Bora (@bora.drljaca) on Aug 26, 2019 at 9:40am PDT


svetprintscreen
The post Prestaje da peva! Drljača zbog zdravlja batali estradu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.