Presrećni zbog BEBE - Anđelo i Anita krunisali svoju ljubav saznanjem: Stanojlovićeva sija od radosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 16:56

Presrećni zbog BEBE - Anđelo i Anita krunisali svoju ljubav saznanjem: Stanojlovićeva sija od radosti

Mnogi smatraju da su njih dvoje najlepši par koji se ikada sastao u rijalitiju, a evo sada otkrivaju na koga će naslednik i naslednica da liči.

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović bli su u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci.

Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala, navodno, svoju pravu orijentaciju.

- Jako ste lepi, drago mi je da vas vidim zajedno. Anita, ti nisi lezbijka, drago mi je da si svoje opredeljenje pokazala. Verujem da je razlog lažnoj svadbi deo tvoje mladosti. Ti si strejt devojka, drago mi je da si pošla svojim putem - rekla je Kija.

- Ja stojim pri tome da sam volela i da sam bila zaljubljena. Jovana je ta koja je to otkrila u 23 godini- rekla je Anita.

Ubrzo se na ovo nadovezala i starleta Tamara Đurić, koja je takođe bila u žiriju.

- Ali ti si otkrila, a već si se predomislila. Ne možemo da ti se sviđamo i Bora i ja. Ako ti je bio hir, onda si trebala da kažeš: "Probala sam, ovo je bio moj hir", a ne da se udaješ - rekla je Tamara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.