Presrećna Slađa Allegro: Konačno proslavljam jedan Božić sa suprugom

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presrećna Slađa Allegro: Konačno proslavljam jedan Božić sa suprugom

Slađa Allegro ove godine će prvi put proslaviti Badnje veče i Božić sa suprugom u krugu porodice i kako kaže presrećna je zbog toga.

Pevačica Slađa Allegro uvek je radila za praznike, a ove godine rešila je da ona i suprug Zoran najradosniji hrišćanski praznik proslave u svom domu, okruženi najmilijima. - "Zoranu i meni je ovo prvi Božić u braku tako da se ja veoma radujem. Ranijih godina smo bili razdvojeni zbog mog posla jer sam ja uvek bila negde na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << baš za vreme praznika. Kako sam u zadnje vreme malo promenila stavove i poglede na svoj život. Ove godine i Badnje veče i Božić dočekujem u svom domu sa svojom porodicom" - rekla je Slađa. Pevačica je otkrila ko će biti zadužen za Božićnu trpezu: - "Zajedničkim snagama ćemo spremati trpezu, jer Zoran je mastor za spremanje ribljih specijaliteta dok cu se ja pozabaviti ostalim đakonijama."

Slađa napominje da je porodica za nju najvažnija. "Porodica je za mene stub svega i trudim se da kad god mogu budemo skupa jer je to za mene najvažnije. Zbog posla to sve malo trpi al ja se trudim da to nadoknadimo kad god je izvodljivo.Po prirodi sam nostalgična i svi praznici me vraćaju u detinjstvo koje je i te kako imalo svoje čari" - rekla je ona i otkrila ko će biti položnik u njihovom domu: - "Ove godine ce položajnik sigurno biti jedan od moja dva sestrića i to, verujte mi, ne mogu da isčekam". Bivša pevačica Allegro benda retko je izvlačila novčić iz česnice. - "Dok sam živela u domu sa svojim roditeljima, sestrom, bakom i dekom uvek je trenutak izvlacenja novčića bio vrlo interesantan.I dan danas pamtim da sam retko kad izvukla novčić to je uglavmom bila moja mlađja sestra. Išlo joj je to od ruke, svakako mislim da to nema neke veze jer pun novčanik nije garancija za sreću", zaklučila je ona za Telegraf.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.