Prespavala u RODNOJ KUĆI: Aleksandra Prijović ponovo u svom rodnom mestu Prvo gde sam otišla je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:18

Prespavala u RODNOJ KUĆI: Aleksandra Prijović ponovo u svom rodnom mestu "Prvo gde sam otišla je..."

Emotivna nakon trijumfa.

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica današnjice, Aleksandra Prijović, premijerno je održala prvi od zakazanih pet koncerata u Osijeku.

Nakon što je oduševila hrvatsku publiku svojim izgledom i glasom, Prijovićeva je održala konferenciju za novinare na kojoj su se našla mnoga interesantna pitanja.

Kako je Osijek samo 30 kilometara udaljen od mesta u kom je odrasla, Belog Manastira, Aleksandra je otkrila da je posle dužeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena tamo prespavala.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je istakla Prija i dodala:

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna - ispričala je Aleksandra.

Kuća u kojoj je Aleksandra odrasla je mesto gde boravi njena majka Borka Mihajlović. Kuća je skromna, a visoka crna kapija štiti ovaj dom od pogleda radoznalih, kojih ima puno s obzirom da Aleksandra trenutno boravi u njoj.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.