Prepuna Pulska arena: 25 godina karijere Toni Cetinski proslavio najemotivnijim koncertom! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepuna Pulska arena: 25 godina karijere Toni Cetinski proslavio najemotivnijim koncertom! FOTO

Dugočekivani, ujedno i najemotivniji koncert Tonija Cetinskog, kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je sinoć u predivom ambijentu pulske Arene, u  jednom od najimpozantnijih amfiteatara sveta, na pozornici koju je specijalno za ovu priliku dizajnirao arhitekt Ante Vrban.

Čak dva i po sata , publika je pevala  uglas mnogobrojne Tonijeve hitove i tako ga  nagradila za ovu godišnjicu .Procena je da je bilo prisutno oko 7500 posetilaca. Gost iznenađenja bio je makedonski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << slavuj iz Skoplja, David Temelkov. On je učesnik zadnje sezone regionalnog X Factor Adrie, s kojim je Toni Cetinski izveo veliki hit ''Lagala nas mala'', kojeg je u originalu pevao s Tošetom Proeskim.

Tokom večeri nizali su se hitovi kao što su ''23. Prosinac'', ''Blago onom tko te ima'', ''Caruso'', ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Kad žena zavoli'', ''Ja sam zaljubljen'', ''Tebe ne bih mijenjao'', ''Krik'' te poslednji singl ''Mjesečar'' za kojeg je na  koncertu, zajedno s publikom snimao i video spot. Osim publikom, amfiteatar je bio ispunjen i posebnom  energijom koja je vladala tojekom celog koncerta u kojem su uživali obožavaoci iz Hrvatske,  Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske.

Pogledajte fotografije sa ovog najemotivnijeg spektakla:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Toni Cetinski spektakularnim koncertom obeležio 25 godina karijere (FOTO)

Izvor: Story, 12.Avg.2015

Dugoočekivani, ujedno i najemotivniji koncert Tonija Cetinskog, kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je sinoć u pulskoj Areni..Toni Cetinski, foto: Bruno Ranković..Čak dva i po sata sata, 7500 ljudi pevalo je uglas mnogobrojne Tonijeve hitove te ga je tako, na najlepši mogući način,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.