Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije Beverli Hils!

Izvor: Svet plus, 04.Mar.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije Beverli Hils!

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije "Beverli Hils"! On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što u svom domu doživeo moždani udar.

Glumac Luk Peri, koji se proslavio igrajući lik Dilana u seriji "Beverli Hils", preminuo je u 53. godini života. On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što u svom domu doživeo moždani udar.

Kako prenose inostrani mediji, Luk je preminuo u ponedeljak ujutru , 4 marta u bolnici Sent Dzozef u Burbenku. Prema izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << predstavnika za medije pokojnog glumca, Peri je bio okružen svojom decom, sinom Džekom i ćerkom Sofi, verenicom Vendi Medison Bauer, bivšom ženom Mini Šarp, majkom En Benet, očuhom Stivom Benetom, bratom Tomom Perijem, sestrom Ejmi Koder.

Podsetimo, Luk je najzapaženiji ostao po ulozi buntovnog Dilana ali je, ubeđen da je spreman za ozbiljnije uloge, 1995. napustio "Beverli Hils" i okušao se u drugim projektima. Međutim, to nije slavno prošlo, i 1998. se vratio u postavu serije i ostao do kraja njenog emitovanja 2000. godine.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.