Preminuo glumac Džon Polito!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac Džon Polito!

Glumac Džon Polito je preminuo u 65. godini, saopštio je danas njegov prijatelj, režiser Džon Meknoton.

Džon Polito je glumi posvetio preko 35 godina, a kako kaže njegov prijatelj, glumio je u preko 100 filmova, desetinama TV serija i Brodvejskih produkcija. Bio omiljeni glumac braće Koen, kod kojih je tumačio lik gangstera u filmu “Miller’s Crossing”, zatim se pojavio i u filmu “Barton Fink” i kao privatni detektiv u  filmu “The Big Lebowski”.

Polito >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je dugo vodio bitku sa rakom, a nakon što se njegov prijatelj, Džon Meknoton, pre nekoliko sati oprosto od prijatelja na Fejsbuku, zvanična potvrda o smrti slavnog glumca stigla je i od njegovog menadžera. Polito se dugo borio sa rakom a 2010. godine doktori su mu dijagnostikovali malignu bolest multipli mijelom. Nedavno se podvrgnuo operaciji, nakon koje se nije oporavio, a u prošlu subotu, Polito je upao u komu. Rano tokom današnjeg dana, porodica je odlučila da Polita skine sa aparta za veštačko održavanje života, nakon čega je glumac preminuo.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.