Preminuli joj majka, otac, brat, pa suprug: Kada je pevačica venčavala sina dogodio se još jedan tragičan gubitak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 07:58

Preminuli joj majka, otac, brat, pa suprug: Kada je pevačica venčavala sina dogodio se još jedan tragičan gubitak

Teskobni životni put koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Život pevačice vlaške muzike, Izvorinke Milošević isprepletan je brojnim tragičnim događajima, koji su na nju ostavili neizbrisiv trag.

Njen otac, majka i brat umrli su za samo šest meseci, da bi sedam godina kasnije preminuo i njen bivši muž Miša Blam. Kako bi se osećala bolje, Izvorinka je udomila maltezera Bebu, koji je na kraju, takođe, umro i to na njenim rukama.

- Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Beba je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: "Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?". Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks... - kazala je pevačica setno, kroz suze, pa nastavila.

- Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka.

- Plakaću za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica... Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj su bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže - sada je kraj - rekla je pevačica.

Najveća ljubav istaknute pevačice narodne muzike, bio je njen suprug Miša Blam, sa kojim ima sina Davida.

- U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: "Izvinite, da li vi pijete kafu?", a on mi je bez osmeha rekao: "Da, pijem. Zašto ne?" Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega - rekla je Izvorinka Milošević.

Srbija Danas/Grand magazin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.