Preminula žena Johna Travolte, glumica Kelly Preston

Izvor: Tracara.com, 13.Jul.2020, 10:54

Preminula žena Johna Travolte, glumica Kelly Preston

Američka glumica Kelly Preston, koja je poznata po ulogama u filmovima “Džeri Megvajer” i “Blizanci”, preminula je u 57. godini posle dvogodišnje borbe sa rakom dojke, objavio je njen suprug glumac John Travolta na Instagramu. “Teškog srca moram sve da obavestim da je moja prelepa supruga Keli izgubila svoju dvogodišnju bitku sa rakom dojke”, naveo je Travolta. Glumica je rođena kao Kelly Kamaleluhua Smith u Honoluluu, a promenila je ime u Kelly Preston pre uloge u svom prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << filmu “Nestašluk” 1985. godine. Travolta je Prestonovu upoznao 1988. godine u zajedničkom filmu “Stručnjaci”. Venčali su se 5. septembra 1991. godine u Parizu. Par ima dvoje dece Elu (20) i devetogodišnjeg sina Bendžamina. Njihov sin Džet umro je u januaru 2009. godine u 16. godini tokom porodičnog odmora na Bahamima. The post Preminula žena Johna Travolte, glumica Kelly Preston appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Keli Preston: Džon Travolta skrhan od tuge i bola!

Izvor: Story, 13.Jul.2020

Preminula Keli Preston! Keli Preston, supruga proslavljenog glumca Džona Travolte preminula je od raka dojke u 58. godini. On je ovu tužnu vest objavio na svom „Instagram“ nalogu. – Slomljenog srca javljam vam da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.