Preminula ćerka Vitni Hjuston? Misteriozni šator i mrtvačka kola ispred bolnice u kojoj leži Bobi Kristina! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula ćerka Vitni Hjuston? Misteriozni šator i mrtvačka kola ispred bolnice u kojoj leži Bobi Kristina! VIDEO

Ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina, već tri nedelje nalazi se u bolnici koja je specijalizovana za bolesnike u terminalnoj fazi malignih bolesti i bolesnike u završnoj fazi hroničnih oboljenja i to onda kada je završeno njihovo aktivno lečenje.

U sredu popodne pojavile su se fotografije, koje ukazuju da je 22- godišnja Bobi Kristina preminula. Ispred bolnice postavljen je misteriozni šator koji je ograđen sa svih strana, tako da niko od slučajnih prolaznika ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << paparaca ne može da vidi šta se događa u njemu, a ono što je najviše zbunilo javnost su mrtvačka kola koja su se pojavila i ušla unutra. Porodica Bobi Kristine,  nije želela da komentariše njeno stanje, te niko nije želeo ni da otkrije razloge koji stoje iza podizanja šatora.

Kao što se već pisalo, Kristinia porodica spremna je da je pusti na večni počinak, posebno kada su lekari saopštili da za njen oporavak ne postoje nikakve šanse, a fotografije koje su se pojavile u sredu dokazuje, da se ipak nešto dogodilo. Ostaje nam da sačekamo i zvanično saopštenje.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.