Preminula Tea Korolija! Svi ćemo je pamtiti po omiljenoj seriji Besa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 14:46

Preminula Tea Korolija! Svi ćemo je pamtiti po omiljenoj seriji "Besa"

Glumište se oprašta od nje!

Producentkinja Tea Korolija (47) umrla je posle duge i hrabre borbe sa bolešću.

Mnogobrojne kolege i prijatelji opraštaju se od Tee i poručuju da će je pamtiti po velikoj energiji, optimizmu, volji i podršci koju je imala za njih.

Tea je diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Profesionalnu karijeru započela je radom na produkciji TV reklama. 2004. godine postaje direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Le Spot Productions koji je realizovao neke od nezaboravnih reklama.

A post shared by BESA official (@besa_tv_series)

Od 2014.godine vodila je produkcijsku kuću Adrenalin gde se fokusirala na razvoj i produkciju originalnog serijskog programa u Srbiji i regionu. U tom periodu realizovane su neke od najpopularnijih i najgledanijih serija kao što je "Besa" (prva i druga sezona) koja je objedinila međunarodne i regionalne producente i talente, pomerila granice i imala zapažen uspeh kod nas i u svetu, zatim serije "Žmurke", "Na slovo na slovo", "Pogrešan čovek", kao i više različitih TV formata "Potera", "Flešbek" i druge.

Sahrana će biti održana u krugu porodice na Korčuli, dok će datum i mesto komemoracije biti naknadno objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.