Preminula Samanta Vavrik: Najpoznatija glumica niskog rasta (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2024, 08:43

Preminula Samanta Vavrik: Najpoznatija glumica niskog rasta (VIDEO)

Samanta Vavrik, preminula je 24. marta, a vest o njenoj smrti sa javnosti podelio je zvezda filmova o Hariju Poteru, Dejvis.
Bila je jedna od najpoznatijih glumica niskog rasta.  Suprug Dejvis, obratio se emotivnim rečima:
"Njena smrt je ostavila ogromnu prazninu u našim srcima i našoj porodici. Nedostaju mi njeni topli zagrljaji. Bila je neponovljiv karakter, uvek pronalazeći svetlu stranu života, sa smislom za humor koji je osvetljavao i moje najlošije šale. Bez Semije, ne bi bilo emisije 'Tenable', niti bi nastala serija 'Vilov'. 'Nema glupih pitanja' u mom životu bilo bi potpuno drugačije - rekao je Vorvik i naglasio da mu je supruga bila najveća podrška tokom čitave karijere.
Samanta...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.