Preminula Rusi Tejlor čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Rusi Tejlor čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! (VIDEO)

Bila je Mini Maus, baka od Pokahontas, Pepeljugina zla sestra, ali i dobra vila, kao i lik iz "Simpsonovih"... Preminula žena čiji glas stoji iza najviše Dizni likova! Rusi Tejlor je davala glas Mini Maus, više od 30 godina, a čelnici Diznija su se oprostili i zahvalili joj na svemu.

Generalni direktor Diznija, Bob Ajger u zvaničnom saopštenju je napisao:

"Mini Maus je izgubila svoj glas zbog smrti Rusi Tejlor. Više od 30 godina, Mini i Rusi su radile zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da bi zabavile milione ljudi širom sveta - partnerstvo koje napravilo od Mini svetsku ikonu, a od Rusi Diznijevu legendu obožavanu od strane fanova. Zahvalni smo zbog Rusinog talenta, kao i ogromnoj radosti koju je uvek nosila sa sobom. Bila je privilegija poznavati je i raditi sa njom."

Iako je bila najpoznatija zbog glasa koji je davala za Mini Maus, Rusi je takođe davala glas u seriji "Simpsonovi" za lik Martina Princa, ali je bila i Pepeljugina zla sestra, kao i dobra vila. Takođe je davala glas za žalosnu vrbu, koja je bila baka od Pokahontas. Njen glas je oživljavao i likove iz animirane serije "Ducktales" za Hjuija, Djuija i Luija.

Rusi Tejlor je bila 18 godina u braku sa Vejnom Alvinom, koji je davao glas Mikiju Mausu. Nakon što je on preminuo 2009. godine, nije se više udavala. Karijeru je započela 1980. godine.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.