Preminula Milka Canić

Izvor: Tracara.com, 19.Okt.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Milka Canić

Otišla je u legendu (foto: Screenshot) Legendarna supervizorka kviza Slagalica Milka Canić preminula je danas u 72. godini, posle duge i teške bolesti. Milka Canić je radila kao profesorka u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a od tada i kao lektor. Od 2002. godine je supervizor u najpopularnijem kvizu i autor je brojnih udžbenika. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad Milka Canić 50 puta kaže: DOBRO VEČE, i nikome ne dosadi: Bez nje “Slagalica” više neće biti ista! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Okt.2016

Vest da je legendarna supervizorka "Slagalice" Milka Canić preminula u 72. godini u Beogradu, rastužila je ceo Balkan, a nema čoveka koji ne pamti Milkin šarmantni pozdrav: "Dobro veče" bez kojeg se popularni kviz nije ni mogao zamisliti...A mi vas podsećamo na sjajnu kompilaciju u kojoj se nalaze...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.