Premijera spota: Fantastic bend i Sha sa najlepsom srpskom manekenkom

Izvor: Tracara.com, 15.Jan.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera spota: Fantastic bend i Sha sa najlepsom srpskom manekenkom

(Foto: Screenshot) Nakon sto su pre mesec dana udruzili snage, Fantastic bend i Sha danas su objavili spot za duetsku pesmu Usne od adrenalina. Moderan ritam, kombinacija repa i pevanja najavljuje veliki buduci hit.“Rec je o kompoziciji za koju smo prava otkupili od grckog sastava Master Tempo. Tekst su pisali hitmejker Dusan Bačić, nas izvrsni producent Darko Popović i rep deonice Nenad Aleksić Sha”,otkriva frontmen Fantastic benda Beca. U spotu je pojavljuje po ocenama mnogih trenutnk najlepsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << srpski model Aleksandra Stojković. “Na snimanju je bila jako draga. Na pocetku je trazila i autogram jer obozava nas dosadasnji rad. Lepo smo se druzili i na tome je ostalo”, zagonetno govori Beca o lepoj manekenki iz spota. Buduci da su na prethodnim singlovima imali prosecno 13 miliona pregleda, ocekivanja su velika. “Zelja nam je da dotaknemo magicnih 20 miliona”, otkrivaju.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Premijera: Fantastic bend i Sha u spotu sa najlepšom srpskom manekenkom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2016

Nakon sto su pre mesec dana udružili snage, Fantastic bend i Sha danas su objavili spot za duetsku pesmu "Usne od adrenalina". ..Moderan ritam, kombinacija repa i pevanja najavljuje veliki buduci hit. "Reč je o kompoziciji za koju smo prava otkupili od grčkog sastava Master Tempo. Tekst su pisali...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.