Premijera: Željko Vasić feat. Ana Bebić - Jugoslavija! Novi spot i pesma VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Željko Vasić feat. Ana Bebić - Jugoslavija! Novi spot i pesma VIDEO

Željko Vasić i Ana Bebić premijerno su predstavili pesmu "Jugoslavija" i time svoje fanove obradovali ovim sjajnim duetom, koji već prema prvim komentarima pretenduje da postane veliki hit,

Nakon što je pesma "Lozinka za raj" koju je Željko Vasić snimio sa Ninom Badrićpostala mega hit, poznati pevač odlučio je da i ovoga puta iznenadi svoje fanove duetskom pesmom . Ovoga puta u pitanju je novi Hit singl "Jugoslavija", koji je uradio u saradnji sa mlađom koleginicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Anom Bebić.

Pop  dvojac jeodlučio da ovog leta dobru energiju prenese na svoje obožavaoce, te je ova vesela i brza pesma već osvojila srca publike. Uživajte u novom hitu Ane i Željka:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.