Premijera: Poslušajte novi singl Jece Krsmanović (Video)

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Poslušajte novi singl Jece Krsmanović (Video)

Jeca Krsmanović obradovala je svoje fanove sa novom pesmom “Bilo mi je dobro“ koja je totalno drugačija od svega što je pevačica do sada snimala.

Mlada folkerka rešila je da poradi i na promeni imidža. Njoj su dosadile prozivke da izgleda tetkasto i da se oblači kao starija dama, pa je odlučila da pokaže svoje atribute. Sa novom pesmom Jeca je promovisala i novi imidž koji je dosta seksepilniji od onoga što smo do sada viđali od nje.

“Bile su mi smešni >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << komentari da sam kao tetka, da su moje haljine za zrelije dame. Baš me zanima kako će me sada komentarisati. Prezadovoljna sam kako nova pesma zvuči, i to mi je najvažnije od svega“ – rekla je Jeca. Ona nastavlja promociju pesme “Bilo mi je dobro“, a pred vama je video, pa sami ocenite kako Jeca sada izgleda, i kako zvuči u novom izdanju.



Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.