Premijera: Pogledajte spot za poslednju pesmu Marinka Madžgalja - BOŽE! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Pogledajte spot za poslednju pesmu Marinka Madžgalja - BOŽE! VIDEO

U emisiji Ami G Show premijerno je predstavljena pesma "Bože", poslednja koju je otpevao Marinko Madžgalj.

Večeras je u emisiji Ami G Show predstavljena jedna od poslednjih pesama preminulog glumca Marinka Madžgalja. Kako je Ognjen Amidžić rekao, ovu pesmu mu je Marinko svirao nekoliko puta tokom godina, i zbog toga je voditelj odlučio da je ekranizuje i predstavi javnosti.

Pesma „Bože“ je veoma emotivna, a ujedno i prava boemska, kafanska pesma. Muziku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tekst ove numere napisao je Predrag Mizić Miza, a aranžman Marko Kon. Ovu pesmu možete imati na svom telefonu tako što ćete poslati SMS sadržine m1 na 3336. Na ovaj način sav prikupljen novac ići će u fond za pomoć Marinkovoj ćerki.

Pogledajte spot:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.