Premijera: Novi hit grupe Luna! (Video)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Novi hit grupe Luna! (Video)

Grupa Luna ne prestaje da nas iznenađuje novim pesmama, oni su danas izbacili i jednu novu. Nakon mega hitova Tekila limun i so, Vino, karmin, adrenali  i Dupla škorpija oni su snimili pesmu Noć me doziva. Pesma je brzog ritma, baš kao i prethodne. Pesma još uvek nije dobila svoj video spot, ali postavljeno je rešenje u vidu reklamnog spota. Reakcije publike su više nego odlične. Šta vi mislite?

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ona ponovo provocira svojim izgledom! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012

Dijana Janković bacila se na promociju svog novog hit singla I opet tebe volim, a samim tim ima je sve više na TV kanalima. Ona je navilkla da nas iznenadi uvek nekim provokativnim modelima koji su do sada pokazivali njene ženske atribute. Njen novi spot obiluje upravo takvim kostimima. Ona će se...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.