Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Amar Gile Jašarspahić - Trnje oko srca! Pesma koja najavljuje novi album VIDEO

Amar Gile Jašarspahić, ispunio je obećanje svojim fanovima, te je pre nekoliko dana premijerno predstavio pesmu "Trnje oko srca", koja je već naišla na pozitivne komentari publike i pretenduje da postavne veliki hit.

Kao što je i obećao, Gile je priveo kraju snimanje novog albuma, te je lagano krenuo i sa predstavljnjem pesama, a prva "Trnje oko srca" je ujedno i najava za novi muzički projekat koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Autori pesme su  Braja i Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Cvetković, a pored ovog velikog hita, njegovi obožavaoci, uskoro će imati priliku da čuju i druge pesme, među kojima su: "Teško je", "Dvije karte za kraj", "Tuđa žena"...

Dok ceo album ne ugleda svetlost dana, uživajte u prvoj pesmi sa novog albuma "Trnje oko srca":

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.