Premijera: Aleksandra Kovač predstavlja - Mlečni put! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2020, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Aleksandra Kovač predstavlja - Mlečni put! (VIDEO)

Premijera! Prvi singl sa albuma, pesma "Mlečni put" je najava baladnog albuma, koji okuplja pesme različitih stilova među kojima su i neke koje je Aleksandra komponovala za druge izvođače tokom poslednjih 20 godina,ali sada u potpuno novim aranžmanima i orkestracijama i Aleksandrinom izvođenju. Aleksandra Kovač predstavlja - "Mlečni put"!

Aleksandra Kovač je jedna od vodećih i najuspešnijih srpskih kompozitorki i kantautorki, koja se nakon pet godina komponovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muzike za najgledanije srpske serije i filmove (Ubice mog oca, Državni službenik, Šavovi, Zaspanka za vojnike) vraća na scenu autorske popularne muzike sa novim albumom "Mlečni put", koji izlazi početkom godine.

Prvi singl sa albuma, pesma "Mlečni put" je najava baladnog albuma,koji okuplja pesme različitih stilova među kojima su i neke koje je Aleksandra komponovala za druge izvođače tokom poslednjih 20 godina,ali sada u potpuno novim aranžmanima i orkestracijama i Aleksandrinom izvođenju.

Sve pesme prati potpuno novi art koncept, audio i video prezentacije koja nije uobičajena u našem regionu. Ovaj album je vrsta muzičke biografije,u kome Aleksandra muzikom dočarava neke od najtežih,ali i najsrećnijih trenutaka svog života.

"Mlečni put" je najava za pisanu biografiju Aleksandre Kovač koja se očekuje do kraja 2020.godine.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.