Preko zvezda do trnja: Od miljenika devojčica do potpunog “raspada

Izvor: Svet, 23.Jan.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko zvezda do trnja: Od miljenika devojčica do potpunog “raspada

Od akcionog heroja i miljenika svih devojčica Edvard Furlong sada je sam i očajan…
Davno je prošlo od Terminatora 2, a Edvard Furlong ima listu krivičnih dela dužu od svih pištolja Arnolda Švarcenegera na gomili. Edvardov život je izgubio kontrolu nakon uloge Džona Konora u Terminatoru koja ga je velikom brzinom katapultirala u Holivud.
Postao je alkoholičar i narkoman, ima nekoliko hiljada pokušaja sređivanja na rehabilitacijama i nekoliko puta je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u bolnici zbog preterane upotrebe svega navedenog.
2013. godine osuđen je na 6 meseci zatvora jer je prekršio uslovnu kaznu. Ali definitivno najuvrnutije hapšenje je kada je oslobađao jastoge iz jedne prodavnice u Kentakiju.
I ovo je čovek koji je trebao da nas vodi u rat protiv mašina? Hvala Bogu na Betmenu!

Autor: Life Content
Foto: printscreen, Wikipedia

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.