Šta hoćeš više, nema nas, ne postojimo! Prekinuo tišinu, Zvezdan se prvi put JAVNO OBRATIO Ani Ćurčić

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 23:48

"Šta hoćeš više, nema nas, ne postojimo!" Prekinuo tišinu, Zvezdan se prvi put JAVNO OBRATIO Ani Ćurčić

Rekao kako stvari stoje.

Nakon diskvalifikacije u "Zadruzi 6" i fatalnog raskida sa Anđelom Đuričić, nekadašnji rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić se skoro potpuno povukao iz medija.

Slavnić je prilično aktivan na društvenim mrežama, a njegova poslednja objava podigla je ozbilju prašinu.

Razlog za to je zapravo prvo Zvezdanovo javno obraćanje bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je sa Đuričićevom prevario u prošloj sezoni.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na klipu koji je objavio, Slavnić se obraća Ani ovim rečima:

- Ne zanimaš me više! Ni ja, ni ti! Ne zanimaš me više. Nema nas, ne postojimo. Šta te bole k*rac šta ću ja dalje? Pitam te, šta? - govori Zvezdan na pomenutom snimku Ćurčićevoj.

U opisu klipa bio je kratak i jasan.

- Da li je moglo jasnije? Šta hoćeš više? - napisao je Zvezdan.

Nije kristalno jasno na šta Slavnić insinuira ovim snimkom iz "Zadruge", te nam ostaje da ispratimo njegov Instagram nalog, isto kao i Anin. Zbog eventualnog odgovora, pošto Ana ne ostaje često nedorečena.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.